Mielessä lupaus vuodelle 2016?

Kiinnostaako tanssi? Tervetuloa mukaan!

Osata ei tarvitse, riittää kun tulet sellaisena kuin olet. Tässä pari vinkkiä sinulle.

Alkeet-taso:
Alkeisryhmässä opitaan perustekniikkaa ja ensimmäiset kuviot. Kurssilla edetään ryhmän ehdoilla. Vaihtoaskeleen Alkeet 1 ja Alkeet 2 keskiviikkoihin ohjaa pääsääntöisesti Heikki ja Niina Kari (kuva komiatlehti.fi).

image1

Parinvaihto:
Harjoituksiin on mukava tulla kaverin kanssa, mutta voimme lämpimästi suositella parinvaihtoa kurssin aikana! Pyrimme vaihtamaan kursseilla pareja, koska sillä on useita hyviä puolia: miesten taito viedä naista ja naisten taito seurata miestä kehittyy ja samalla opitaan lavoilla niin keskeistä sosiaalista kanssakäymistä!

Jalkineet:
Harjoituksissa kannattaa käyttää kengiä, jotka ovat mukavat jalassa. Tanssikenkien lisäksi voit halutessasi käyttää joustavia sisäkenkiä, joissa on pohja, joka ei jätä jälkiä lattioihin. Pääasia, että jalkasi viihtyvät kengissä pidemmänkin aikaa.

Vaatetus:
Vaatetukseksi soveltuu rennot vaatekappaleet, kuten t-paita ja joustavat housut.
Paras pukine on hymy.

Kertakurssi-periaate: Ei ennakko ilmoittautumista, tule kun sinulle sopii. Kurssille voi tulla ilman paria tai porukalla. Kurssin hinta 8 €/75 min, jäsenille 5 €/75 min.

Lisää tietoja löydät valikoiden takaa. Kysy jos joku asia jää askarruttamaan! Sähköpostiosoitteemme on tanssiseuravaihtoaskel@gmail.com, meidät löytää Facebookista ja alapuolelle jätetty kommenttisi löytää meidät suoraa.

Nähdään pian!

 

 

Linkki Komia-lehden artikkeliin: http://www.komiatlehti.fi/uutiset/online-uutiset/miehet-ovat-vallanneet-tanssikursseja-kauhavalla-ohessa-video-foxin-alkeista-1.1727799#.VoLGmu3LCQ4.mailto

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s