Tanssipäivä Kauhavan koululla 11.4.2016

Hei ja terveiset Kauhavan koululta!

Tänään käytimme osan Kauhavan Säästöpankin Kulttuurirahaston myöntämästä apurahasta tarjoamalla Kauhavan yläasteen 7-luokkalaisille makupaloina FOKSIN ja BUGGIN alkeista. Oppilaita oli paikalla 37. Opettamaan saimme jälleen ihastuttavan Välisaaren Annen. Anne kertoikin, että foksin kanssa pärjää suomalaisilla tanssipaikoilla ja vaikka sukujuhlissa 80 % soittettavista musiikeista. Joulua ennen heille oli opetettu valssia, joten perustanssien alkeet osivat nyt kasassa. Enää tarvitaan vain kertausta, kertausta ja kertausta…

VA_7luokkalaiset_fox.JPG

Toisena vauhtia saatiin Buggilla. Jo levenivät poikienkin hymyt. Kurssin jälkeen ei tarvinnut palautteen perään kysellä, kun yksi ja toinen huudahti: ”Tämä oli kivaa! Olipa mukavaa. Tulipa lämmin!”  

VA_7luokkalaiset_bugg

 

Lukion 2-luokan oppilaat olivat saaneet valita tanssilajin itse ja varsinkin poikien suosiovyörystä oli päätetty lajiksi SALSA. Varsin aurinkoinen kurssi siitä tulikin! Tuskin oppilaat malttoivat odottaa aloituslupaa, kun salsan rytmiä jo alettiin hakea. Se on selvä, että nämä opit menivät perille! 

VA_lukion2_SALSA.JPG

 

Kiitos Kultturirahastolle ja paikalla olleille 80:lle oppilaalle sekä heidän liikunnanopettajilleen. Jännityksellä odotan, moniko innostuu huomenna tulemaan Kuntsarille JIVEÄMÄÄN klo 18.15… 😉 Tämän ja ensi viikon tanssikurssithan ovat vielä nuorille ilmaiset! Nähdään siellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s