Hidasta Valssia, Buggia ja Wanhaa Tangoa

Nyt alkaa tuntua syksyiseltä!

Tiistaina 13.9 lajina on Hidas Valssi. Samalla lajilla jatketaan keskiviikon 14.9 ensimmäinen kurssi, toisena lajina vielä kerran Bugg.

Muistathan, että kuukauden päästä keskiviikkona 19.10 meille saapuu vierailevana ohjaanana Eija Korni. Silloin koko illan teemana on Wanha Tango, johon moni on tykästynyt ja sitä on meiltä paljon toivottu. Keskiviikkona opetellaan perusaskel ja edetään porukan mukaan.

Torstaina 20.10 on hyvä tilaisuus kehittää jo Wanhan Tangon tekniikkaa ja kuvioita, kun Eija jatkaa Road Housella klo 18.15 keskitasolta haastaen varmasti kaikki lajista innostuneet. Taitoa ja kokemusta tällä naisella pisaa!

wt_10_2016

Eija kertoo itsestään näin:

”Olen liikuntatieteiden maisteri, valmistusmisvuosi -84 Jyväskylän yliopistosta, kasvatustieteiden maisteri, valmistumisvuosi  -96 Helsingin yliopistosta, Seuratanssiohjaaja 2016. Olen toiminut Espoossa liikunnopettajana vuodesta 84, vuodesta 91 taideaineita painottavassa Kaitaan lukiossa.

Olen vetänyt vuodesta 1976 erilaisia liikuntakursseja, pallopelejä, jumppia, kouluttanut seuravetäjiä aerobicohjaajiksi ja nyt viimeiset 5 vuotta ohjannut seuratanssitanssijoita, seuroissa ja Espoon työväenopistossa, siis koulutyöni ohella.

Sydämeni vei erikoisesti Wanha Tango nähtyäni sitä ensi kerran.”

hearts

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s