Syksyn kurssit starttaavat pian! :)

Keskiviikon kurssit vaihtuvat Härmän Kuntokeskukselta KAUHAVALLE, PERNAAN KOULUN LIIKUNTASALIIN! (Vanha-Lapuantie 22, 62220 Pernaa). Perustason kurssit aloitetaan Pernaalla keskiviikkona 6.9. jolloin koko ilta on kaikille ILMAINEN. Keskiviikkoisin on kaksi eri lajia, ensimmäinen tunti 18:15-19:30 ja toinen tunti 19:45-21:00. Voit osallistua molemmille, tai vaan toiselle, valitsemallesi tunnille. Molemmissa opetus alkaa aivan perusteista, joten niihin voi jokainen osallistua, vaikka aiempaa tanssikokemusta ei vielä olisikaan!
Jaskan ohjaamat keskitason kurssit jatkuvat RoadHousessa tiistaisin 19.9. alkaen. Tiistain kurssit jatkuu samalla periaatteella, kuin ennenkin; illassa on kolme tuntia opetusta, ensimmäinen tunti alkaa 18:15 ja on perus/keskitasoa jatkuen siitä haastavempaan. Mukaan voi tulla aina uuden tunnin alkaessa.
Lajit ilmoitetaan myöhemmin. Pysy siis kuulolla! 
Tunneillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kursseilla toimii parinvaihto, joten kaikki pääsee tanssimaan ja omaa paria et välttämättä tarvitse. Halutessasi voit kuitenkin tanssia vain oman parin kanssa.

 

JA JASKAN KESÄTREENIT ONNELASSA JATKUU! 16.8. klo 18-22 LAJINA BUGG!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s