Hitaat 18.10, Wanhaa Tangoa 25.10 ja 1.11, Tanssikursseja Lapualla sunnuntaisin ja yksityisilta Ylistaron Halpa-Aitassa!

hitaat

Päivi Viirin ohjaama Hitaat -tanssikurssi keskiviikkona 18.10.2017 Kauhavalla, Pernaalla! Aiemmassa artikkelissa on Päivi avannut vielä tarkemmin mitä kurssi pitää sisällään, käy lukemassa! 🙂
Lisäksi Päiviltä infoa:
Mahdollisuus yksityistunteihin Kauhavalla ja lähiseudulla 15.-20.10.2017!

Voit itse valita sopivan opetussession pituuden ja aiheen, mutta pyydän huomioimaan, että vaikka toiveenasi olisi ”kuviokimara”, aluksi käydään kuitenkin läpi lajin perustekniikkaa, ihan siksi, että pystyisit viemään/seuraamaan kuviot miellyttävästi.

Hyödyllisintä olisi kuitenkin käydä yksityistunnilla nimenomaan sitä vientiä/seuraamista, koska kuvioita saa kyllä kursseilta, mutta viennin/seuraamisen opettaminen – ja varsinkin sen oppimisen toteaminen – jää usein ryhmätunnella melko kevyeksi. Yksityistunnilla saat tanssiisi juuri Sinun kehittymistäsi tukevia vinkkejä.

Yhdellä yksityistunnilla saattaa oppia enemmän (ja itselle oleellisempia asioita) kuin vuoden aikana ryhmätunneilla!

Yhden tunnin hinta 40€, ja se jaetaan kurssilaisten kesken. Eli tunti yksityiopetusta 100% sinulle 40€, tunti sinulle ja parillesi 20€/hlö, tunti kahdelle parille 10€/hlö, jne. Lisäksi bensaraha Kauhavalta.
Voin pitää yksityistunnin kotonasi tai jossain muussa tarkoitukseen sopivassa paikassa.

wtmarko syksy17

Wanhaa Tangoa luvassa! Aloitetaan keskiviikkona 25.10. perusteista ja edetään ryhmän mukaisesti. Viikon päästä keskiviikkona 1.11 jatketaan.

lapua wimma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lapualla, tanssikoulu Wimman tiloissa tanssikursseja kolmena sunnuntaina. Foksia, Fuskua ja Buggia, opetus alkaa ihan perusteista rauhallisesti edeten! 🙂
halpa-aitta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja torstaina 9.11. klo 18 suunnataan Ylistaroon, Halpa-Aittaan, kun meille järjestetään siellä yksityisilta! Ota kaveri mukaan ja tule viettämään mukavaa iltaa ja hypistelemään näitä ihania vaatteita! Myös miehet ovat tervetulleita 😉 Talo on täynnä tavaraa kaikille ja kaikenkokoisille. Ilmoittautumiset maanantaihin 6.11. mennessä tanssiseuravaihtoaskel@gmail.com / Facebookissa voi myös ilmoittaa yksityisviestillä tulostaan.
ja Facebookissa kannattaa ottaa Halpa-Aitta/FiiniFröökynä seurantaan https://www.facebook.com/Halpa-Aitta-OyFiiniFr%C3%B6%C3%B6kyn%C3%A4-1523966151193364/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s