Kevään kurssiohjelmat!

Eilen pikkujouluissa julkaistiin kevätkauden kurssiohjelma ja tässäpä se vielä muillekin nähtäväksi!

Pieniä uudistuksia on tullut taas tanssikursseihin. Tiistaisin tanssitaan edelleen Väinölässä ja opettajana toimii Jaska. Illassa on kolme tuntia opetusta 18:15-21:15, kolmella eri tasolla, alkaen perusteista etenevästä. Voit valita itsellesi sopivimmat tunnit ja osallistua silloin, kun itsellesi sopii! Kausi alkaa tiistaina 7.1. Lindy hopilla, ja tämä kurssi poikkeuksellisesti aloitetaan ihan perusteista, joten mukaan uskaltaa tulla, vaikkei Lindy hopia olisi aiemmin tanssinutkaan!

Keskiviikkoisin tanssikurssit jatkuvat Alakylän kyläareenalla ja ohjausvuorot vaihtuvat viikottain. Aikatauluun ja kurssirunkoon on tullut muutoksia. Otamme käyttöön samanlaisen aikataulutuksen, kuin tiistaikursseilla. Eli jatkossa myös keskiviikkoisin tanssitaan yhtä lajia, kolme tuntia illassa! Keskiviikkoisin ensimmäinen tunti 18:15-19:15 on kyseisen lajin perusteet. Tälle tunnille voit rohkeasti osallistua, vaikkei tanssikokemusta olisi vielä ollenkaan. Opetus on rauhallista ja perusteellista, edeten ryhmän mukaan.
Toisella (19:15-20:15) ja kolmannella (20:15-21:15) tunnilla harjoitellaan lisää tanssin perustekniikkaa ja hieman haastavempia peruskuvioita. Voit osallistua niille tunneille, mitkä itsellesi parhaiten sopii, ensimmäiselle, toiselle ja/tai kolmannelle! Keskiviikon kurssit alkavat 8.1., jolloin opettamaan saapuu Kokkolasta Mia Försti ja lajina Salsa!

Kursseillemme ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Voit osallistua silloin, kun sinulle sopii. Maksat vain tunneista, joihin osallistut. Voit tulla yksi – kaksin – tai porukalla. Käytössä parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan.

Tule ja tutustu – opi ja innostu!
www.vaihtoaskel.fi

Tervetuloa!💚💙

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s