Ohjeita kurssille tulevalle

Viikkokurssit järjestetään Alahärmässä, RoadHousessa tiistaisin ja Kauhavalla, Pernaan koulun liikuntasalissa  keskiviikkoisin, molemmat kello 18:15 alkaen.

unnamed

 

 

 

Kursseillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kurssimaksu suoritetaan käteisellä ennen tanssikurssin alkamista. Voit käyttää maksuvälineenä myös Tyky- ja Smartum-seteleitä.

 

Parinvaihto:
Suosittelemme lämpimästi parinvaihtoa, mutta voit harjoitella myös oman parisi kanssa. Suosimme parinvaihtoa, koska sillä on useita hyviä puolia: miesten taito viedä naista ja naisten taito seurata miestä kehittyy ja samalla opitaan lavoilla niin keskeistä sosiaalista kanssakäymistä!

Kengät:  kengat
Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka ovat mukavat jalassa. Tanssikenkien lisäksi voit halutessasi käyttää joustavia sisäkenkiä, joissa on pohja, joka ei jätä jälkiä lattioihin. Pääasia, että jalkasi viihtyvät kengissä pidemmänkin aikaa.

Vaatetus:  vaatteet
Vaatetukseksi soveltuu rennot vaateet, kuten t-paita, joustavat housut tai hame. Myös juomapullo on hyvä varata mukaan, sillä tanssiessa tulee usein hiki ja jano.