Tietosuojaseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Tanssiseura Vaihtoaskel Ry
Y-tunnus: 2608244-6

Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa
Henna Vuorijärvi
tanssiseuravaihtoaskel@gmail.com

REKISTERIN NIMI JA TIETOSISÄLTÖ

Tanssiseura Vaihtoaskel Ry:n jäsenrekisteri

MIHIN TIETOJA KÄYTETÄÄN?

Tallentamiamme henkilötietoja käytetään:

  • asiakassuhteiden ylläpitämiseen
  • toimintamme kehittämiseen
  • tilastollisiin tarkoituksiin
  • tanssikurssien ja tapahtumien mainontaan

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA MISTÄ?

Henkilötiedot ovat peräisin suoraan rekisteröidyltä itseltään.

Rekisterissä käsitellään rekisterin käyttötarkoituksen ja rekisteröidyn oikean identifioinnin mukaisia tarpeellisia perustietoja. Näitä tietoja ovat:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Postitusosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Syntymävuosi

Mikäli et halua antaa kaikkia edellämainittuja tietoja, rekisteriin riittää etu- ja sukunimi.
Halutessasi tietojasi voidaan muokata/poistaa milloin tahansa.

Emme myy, jaa tai vuokraa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille ellei meillä ole sinun lupaasi tai laki meitä velvoita niitä luovuttamaan.

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kun on tarpeen tietojen käyttötarkoituksen kannalta, jonka jälkeen tiedot tuhotaan.

REKISTERIN SUOJAUS

Tietokanta johon rekisterin tietoja tallennetaan, ovat teknisesti ja fyysisesti suojattu niin, että tietoihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, joille se on tarpeen työtehtävien hoitamiseksi.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus muun muassa:

  • tarkistaa, mitä tietoja sinusta on tallennettu rekisteriin
  • pyytää itseäsi koskevan henkilötiedon korjaamista tai täydentämistä
  • pyytää henkilötietojen poistamista rekisteristä
  • pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista
  • peruuttaa suostumus ja vastustaa henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kun niiden käsittely perustuu suostumukseen

Tarkastus- ja poistopyynnöt tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen tanssiseuravaihtoaskel@gmail.com. Tarkastuspyyntö on tehtävä henkilökohtaisesti ja annamme tiedot vain rekisteröidylle itselleen.

 

 

Mainokset