Häjyylyt 2016

img_6114-1

Tänä vuonna Häjyylyissä järjestettiin foksin alkeiskurssi. Kurssin tiedoitusaika jäi lyhykäiseksi, mutta kurssille oli tiensä löytänyt mukava ja innokas joukko, joiden kanssa kaksituntinen vierähti nopeasti.

Ohjaajina kurssilla olivat Jaana Siekkinen ja Pentti Lammi.

 

img_5883

 

 

Lauantain 9.7 Kulkurin valssi -konsertissa Vaihtoaskeleen tanssijat pyörähtelivät jo perinteiseen tapaan. Mukana oli tällä kertaa usean parin ryhmä, jolla vastasimme aikeisempien vuosien konserttiväen ja järjestäjien toiveeseen. Konsertin aikana nähtiin tanssia siten monella tyylillä – ja komea joukkohan meitä olikin tanssimassa kuninkaalliseen tahtiin!

 

Kuinkahan monta kertaa tässä reilun viikon aikana on meidät tanssimassa olleet pysäytetty ja olemme saaneet kerätä kiitoksia tuosta tuokiosta. Olemme onnistuneet välittämään tanssin iloisuutta, parin keskistä sekä koko tanssiporukan yhteistä tunnetta, jonka tanssi ja tanssiystävät meissä saavat aikaan. Muutama konsertissa istunut pääsi mukaan tanssimaan – ja tietysti Risto Nevala !

Tässä pieni sikermä kuvia konsertista, jotka on ottanut Mia Kärkkäinen Komiat-lehdestä.

img_6145
Kuva M Kärkkäinen, Komiat-lehti

img_6146

img_6149

kuva Mia Kärkkäinen, Komiat-lehti

Muutama video löytyy Komiat-lehden netistä:

https://www.facebook.com/Komiat/videos/1283709484992268/

https://www.facebook.com/Komiat/videos/1283708384992378/

 

Ja vielä pikainen yhteiskuva Vaihtoaskeleen tanssijoista ruusuineen

 

Häjyyly viikolla harrastettiin muutenkin seurojen välistä yhteistyötä, mm. myymällä Onnelassa kesäteatteriin lippuja. Melkoisen suosion saavuttivatkin näytelmät Akka vaikka väkisin ja Impi, Auvo ja lemmen tyrskyt.

Piritan bolgista voi lukea hiukan lisää tunnelmista: http://alapirita.blogspot.fi/2016/07/lemmen-tyrskyja.html

img_6020img_6131